0181 - 23 10 06

Uw schilder in Barendrecht

Winterschilder Barendrecht

Wil je je woning zo voordelig mogelijk laten schilderen? In dat geval is de winterschilder een goede optie. Dooms Schilderwerken gaat ook in de winter voor je aan de slag in Barendrecht. Bel 0181 - 23 10 06 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Voordelig schilderwerk

Het ligt misschien niet voor de hand om in de winter een schildersbedrijf in te schakelen. Dat is nu precies de reden waarom een winterschilder voordelig is. ’s Winters zijn er minder klussen beschikbaar voor alle schilders. Toch willen wij onze agenda graag gevuld houden. Daarom kun je in de wintermaanden voor een lager tarief een vakman inschakelen. Zo blijven wij aan het werk en profiteer jij van een mooie korting.

Buitenschilderwerk met slecht weer

Je hoeft niet bang te zijn voor een minder goede uitvoering van het buitenschilderwerk in de winter. Ondanks de weeromstandigheden blijft kwaliteit voorop staan. Wij gebruiken namelijk speciale sneldrogende verf. Deze is uitermate geschikt voor lage temperaturen. Alleen extreme weersomstandigheden en echte vrieskou staan nog in de weg. Hierdoor spelen temperatuur en weer tegenwoordig nauwelijks meer een rol. Wij zorgen ook dat het schilderwerk bij slecht weer afgeschermd wordt.

Meerdere voordelen

Het belangrijkste argument om voor een winterschilder te kiezen is de gunstige prijs. Kortingen kunnen hoog oplopen. Dit geldt ook voor binnenschilderwerk. Veel mensen denken er simpelweg niet aan om ’s winters een schilder in te zetten. Dit zorgt er dus ook voor dat je vrijwel nooit op een wachtlijst terecht komt. Door het werk van een winterschilder bereid je je alvast voor op de zomer. Je woning staat dan niet met het mooie weer in de steigers.

 
 

Waarom Barendrecht Schilder?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0181 - 23 10 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging