0181 - 23 10 06

Uw schilder in Barendrecht

Schildersbedrijf Barendrecht

Voor uiteenlopende schilderklussen in de omgeving van Barendrecht ben je bij ons Schildersbedrijf aan het juist adres. Heeft je woning dringend onderhoud nodig of kunnen de muren wel weer een nieuwe frisse kleur gebruiken? Dooms Schilderwerken kan je hierbij helpen.

Of het nu gaat om het schilderen van een enkele buitenmuur of dat een complete nieuwbouwwoning geverfd moet worden. Voor al je binnen- en buitenschilderwerk kun je ons inschakelen. Neem contact met ons op via 0181 - 23 10 06 om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in om een offerte aan te vragen. Daarnaast geven onze schilders je graag passend kleuradvies indien gewenst. Aangezien elke situatie anders is en smaken verschillen, zoeken wij ook graag naar de best passende oplossing voor elke klant.

Werkzaamheden schildersbedrijf Barendrecht

Onze schilders kunnen over het algemeen alle soorten schilderwerkzaamheden voor je uitvoeren en doen daarnaast ook stucwerk. Hieronder vind je voorbeelden van de werkzaamheden waar je onze schilders voor kunt inhuren:

Stukadoor Barendrecht

Onze vakmannen doen ook veel stucwerk naast het schilderen. Heb je bijvoorbeeld een bestaande woning en moeten de muren opnieuw gestuct worden? Of heb je een nieuwbouwhuis gekocht en moeten deze muren nog gedaan worden? Schakel dan Dooms Schilderwerken in. Voor al het stucwerk zoals het stucen van plafonds en het uitvlakken van de muren kun je bij ons terecht. We merken dat onze klanten het fijn vinden als het stucwerk en schilderwerk door één partij kan worden gedaan. Dit willen wij onze klanten dan ook graag aanbieden.

Schildersbedrijf Barendrecht: vrijblijvende offerte

Voor al je schilderklussen kun je Dooms Schilderwerken altijd inschakelen. Neem contact met ons op via 0181 - 23 10 06 of vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 
 

Waarom Barendrecht Schilder?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0181 - 23 10 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging