0180 - 79 90 26

Dooms Schilderwerken: uw schilder in Barendrecht

Schildersbedrijf in Barendrecht

Voor uiteenlopende schilderklussen bent u in Barendrecht en omgeving aan het juiste adres bij ons schildersbedrijf. Of er nu een enkele buitenmuur geverfd moet worden of een complete woning, wij gaan geen klus uit de weg. Onze vakmannen hebben ruime ervaring in het vak en hebben daardoor oog voor detail. Wij voeren waar nodig grondig onderhoud voor u uit. Voor het beste eindresultaat gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsproducten. Ons schildersbedrijf in Barendrecht staat klaar om voor u de kwast ter hand te nemen!

Uiteenlopend schilderwerk

Wij staan voor brede dienstverlening op het gebied van schilderwerk. Als binnenschilder kunnen wij ieder vertrek een verfbeurt geven; van nieuwe kinderkamer tot keuken en badkamer. Muur verven en plafond witten zijn diensten die wij vaak uitvoeren. Wij komen ook buitenshuis in actie. Als winterschilder zelfs tegen een extra laag tarief. Naast schilderwerk bieden wij diensten aan op het gebied van wandafwerking.

Gratis offerte

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in gesprek over de mogelijkheden in uw situatie. Een advies of eerste offerte zijn natuurlijk volledig gratis! Neem contact met ons op!

Waarom Dooms Schilderwerken?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0180 - 79 90 26.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging