0180 - 79 90 26

Uw schilder in Barendrecht

Schildersbedrijf in Barendrecht

Voor uiteenlopende schilderklussen in de omgeving van Barendrecht bent u bij ons Schildersbedrijf aan het juist adres. Heeft uw woning dringend onderhoud nodig of kunnen de muren wel weer een nieuwe frisse kleur gebruiken? De vakman kan u hierbij helpen. Of het nu gaat om het schilderen van een enkele buitenmuur of dat uw complete nieuw gekochte woning geverfd moet worden. Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk kunt u ons inschakelen. Neem contact met ons op via 0180 - 79 90 26 om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in om een offerte aan te vragen. Daarnaast geven onze schilders u graag kleuradvies indien gewenst. Aangezien elke situatie anders is en smaken verschillen, zoeken wij ook graag naar de best passende oplossing voor elke klant.

Welke werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren?

Onze schilders kunnen over het algemeen alle schilderwerkzaamheden voor u uitvoeren en doen daarnaast ook stucwerk. Hieronder vindt u voorbeelden van werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren:

Stukadoor

Onze vakmannen doen ook veel stucwerk voor onze klanten. Heeft u een bestaande woning en moeten de muren opnieuw gestukt worden of heeft u een nieuwbouwhuis gekocht en moeten deze muren nog gedaan worden? Schakel dan De vakman in. Voor al het stucwerk zoals uw plafond stuken en het uitvlakken van uw muren kunt u bij ons terecht. We merken dat onze klanten het fijn vinden als het stucwerk en schilderwerk door één partij wordt gedaan. Dit willen wij onze klanten natuurlijk kunnen leveren.

Schildersbedrijf: vrijblijvende offerte

Voor al uw schilderklussen kunt u De vakman altijd inschakelen. Neem contact met ons op via 0180 - 79 90 26 of vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Waarom Barendrecht Schilder?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0180 - 79 90 26.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging