0181 - 23 10 06

Uw schilder in Barendrecht

Dakkapel schilderen in Barendrecht

Veel klussen op schildergebied kan een handige klusser met genoeg tijd zelf uitvoeren. In sommige gevallen raden we je echter aan om niet zelf aan de slag te gaan, maar om een professional in de arm te nemen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het verven van je dakkapel. Wanneer je hier geen ervaring mee hebt, kan dit al snel gevaarlijke situaties opleveren. Dat wil je voorkomen!

In Barendrecht en omstreken schakel je daarom de vakmannen van Dooms Schilderwerken in. Wij beschikken over jarenlange kennis en kunde op het gebied van dakkapellen schilderen. Hierbij staan veiligheid en kwaliteit altijd centraal.

Wanneer moet je je dakkapel weer verven?

Een dakkapel krijgt, net als de rest van je dakbedekking, dagelijks te maken met allerlei weersomstandigheden. Deze zorgen ervoor dat er kleine beschadigingen ontstaan en de beschermende laag van de verf verdwijnt. Door de dakkapel regelmatig schoon te maken en te voorzien van een onderhoudsbeurt kun je dit proces vertragen.

Toch is het verstandig om elke vijf jaar de dakkapel opnieuw een schilderbeurt te geven. Onze ervaren medewerkers verzorgen dit graag voor je. Voordat we gaan verven herstellen we zwakke plekken en mankementen. Nadat wij klaar zijn met schilderen ziet je dakkapel er vervolgens weer als nieuw uit! Bel 0181 - 23 10 06 voor een afspraak of vraag een offerte aan via het contactformulier.

 
 

Waarom Barendrecht Schilder?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0181 - 23 10 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging