0181 - 23 10 06

Uw schilder in Barendrecht

Plafond witten Barendrecht

Is je plafond niet meer zo wit als hij ooit is geweest, of is deze op sommige plekken beschadigd? Laat dan het plafond witten door Dooms Schilderwerken in Barendrecht. Natuurlijk kijk je niet continu tegen het plafond aan, maar een stralend wit plafond of het plafond in een mooie lichte kleur kan een hoop voor je interieur doen. Je zult zien dat het interieur er dan plots weer fris uit ziet. En hoe witter het is, hoe lichter het binnen lijkt. Wil je ook weer een fris interieur? Laat dan het plafond schilderen door onze schilders.

Plafond witten en herstellen

Het wil nog wel eens voorkomen dat het plafond niet alleen verkleurd, maar dat deze ook beschadigd is. Ornamenten vervallen wat door de jaren heen en wellicht ben je ook wel eens met iets tegen het plafond aangekomen waardoor deze beschadigd is. Dit is geen enkel probleem. Wij kunnen het plafond witten en herstellen. We renoveren dan het houtwerk en de ornamenten, zodanig dat je later niets meer terugziet van de beschadigingen.

Witten plafond Barendrecht

Voor wij het plafond witten komen we eerst bij je langs om de werkzaamheden te bekijken, te bespreken en om een offerte op te stellen. Wanneer je de klus door ons laat uitvoeren maken we de kamer zo veel mogelijk leeg en dekken de overige spullen goed af. Laat de oude verflaag van het plafond los? Dan verwijderen we deze eerst voor we het plafond verven. Anders maken we het plafond enkel goed schoon door hem stof- en vetvrij te maken.

Daarnaast herstellen wij eventuele beschadigingen. Het gaat hierbij niet enkel om ornamenten of houtwerk, maar ook om lekkage plekken en aanslag van nicotine. Deze laatste twee doen wij met speciale verf, zodat de vlekken er later niet weer doorheen komen. Is al het voorbereidende werk klaar? Dan gaat Dooms Schilderwerken het plafond witten.

Contact met Dooms Schilderwerken

Is je woning ook toe aan een fris geschilderd plafond? Laat dan je plafond witten door Dooms Schilderwerken. Je kunt een afspraak met onze schilders inplannen door te bellen naar 0181 - 23 10 06 of door ons contactformulier in te vullen. Wij komen graag bij je langs om het plafond te witten. Natuurlijk kun je ook ander schilderwerk door onze schilders laten uitvoeren.

 
 

Waarom Barendrecht Schilder?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0181 - 23 10 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging