0181 - 23 10 06

Uw schilder in Barendrecht

Badkamer schilderen in Barendrecht

Wil je de badkamer verven en zoek je daarvoor een ervaren professional? In de regio Barendrecht kun je daarvoor terecht bij de schilders van Dooms Schilderwerken. Onze vakmannen zijn je met plezier van dienst!

Waarom kiezen voor schilderwerk?

Van oudsher zijn de meeste badkamers voorzien van tegelwerk. Het verven van de muren is echter steeds meer in opkomst. Dit kan de badkamer een ware metamorfose geven: een muur in een felle kleur is bijvoorbeeld een echte eyecatcher. Schilderwerk verkleint tegelijkertijd de kans op schimmels, omdat deze geen kans krijgen om zich in de voegen van de tegels op te houden.

Kies je voor verf? Dan zijn er diverse zaken om rekening mee te houden. De badkamer is immers een vochtige ruimte en daar moet de verf wel tegen kunnen. Daarom gebruiken we speciale verf die goed bestand is tegen vocht. We brengen altijd eerst een primer aan voordat we gaan schilderen. Dit zorgt ervoor dat de verf goed blijft zitten. Zo ben je verzekerd van een duurzaam resultaat.

Badkamertegels verven

Ben je de tegels in de badkamer beu en wil je deze laten vervangen? Dat is een arbeidsintensieve klus die behoorlijk wat geld kost. Er is echter ook een goedkopere optie: de badkamertegels schilderen. Dit geeft een totaal andere uitstraling aan de ruimte en is mogelijk in iedere gewenste kleur. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op, dan vertellen we er graag meer over.

Of je nu de muren, tegels, vloer of het badkamer plafond wilt schilderen: onze medewerkers helpen je graag! We zijn bereikbaar op 0181 - 23 10 06 en via het contactformulier.

 
 

Waarom Barendrecht Schilder?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0181 - 23 10 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging