0181 - 23 10 06

Uw schilder in Barendrecht

Trap verven in Barendrecht

Dagelijks wordt hij heel wat malen betreden: de trap. Het gestommel over de treden laat op den duur zijn gebruikssporen na. Is de verflaag verouderd en versleten? Dan is het een goed idee om de trap te laten schilderen. De professionals van Dooms Schilderwerken kunnen dit voor je verzorgen.

Trap en trapgat schilderen

Wil je verzekerd zijn van een mooi eindresultaat bij het verven van de trap en het trapgat? Dan raden we je aan om er een vakman bij te halen. Ga je zelf je houten trap schilderen? Vergeet dan niet om van tevoren de treden te ontvetten en te schuren. Ook moeten eventuele beschadigingen worden hersteld. Tijdens het verven kun je het beste steeds een trede overslaan. Zo kun je de trap blijven gebruiken. Let erop dat je zo min mogelijk heen en weer loopt; zo voorkom je dat je met veel stof te maken krijgt.

Het schilderen van het trapgat is vaak nog wat lastiger. Soms moet er een stellage worden gebouwd om alle gedeelten goed te kunnen bereiken. Gelukkig hebben onze medewerkers hier genoeg ervaring mee. Bij ons kun je er daarom op rekenen dat het schilderwerk op veilige en verantwoorde wijze gebeurt.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden? Of wil je ons meteen inschakelen voor het verven van je trap(pen)? Neem dan gerust contact op. Bel ons op het telefoonnummer 0181 - 23 10 06 of vul het contactformulier in. In Barendrecht en omgeving zijn we je als schilder graag van dienst met trappen verven!

 
 

Waarom Barendrecht Schilder?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0181 - 23 10 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging