0181 - 23 10 06

Uw schilder in Barendrecht

Huisschilder gezocht in Barendrecht?

Wil je de buitenkant van je huis laten verven? Dat is een klus die een handige klusser met veel tijd misschien zelf kan verzorgen. Heb je niet zoveel tijd en wil je het best mogelijke eindresultaat realiseren? Kies dan voor een ervaren vakman. In de regio Barendrecht staat Dooms Schilderwerken met plezier voor je klaar. Bel ons op 0181 - 23 10 06 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Laat ons je huis wit schilderen

Wil je je huis wit verven? Dat is een schilderklus die wij al vaak hebben uitgevoerd. De populariteit is begrijpelijk: wit geeft een hele andere uitstraling aan je woning en ziet er fris uit. Onze medewerkers verzorgen het schilderwerk graag voor je. Doe je een beroep op ons? Dan herstellen wij allereerst eventuele mankementen aan de gevel en zorgen we ervoor dat de buitenmuren goed schoon zijn. Daarna gaan we de woning verven. Dat doen we vlug en vakkundig, waarbij we uitsluitend gebruikmaken van de beste kwaliteit materialen en technieken.

Wij verven elke gevel

Is je gevel van hout, baksteen of steen? Als huisschilder verzorgen we het schilderwerk van alle typen gevels. Wist je dat we niet alleen de buitenkant van je woning schilderen, in het wit of een andere kleur? Wil je een blokhut of tuinhuis laten verven? Ook daarvoor kun je ons inschakelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op, dan vertellen we je meer!

 
 

Waarom Barendrecht Schilder?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0181 - 23 10 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging