0180 - 79 90 26

Dooms Schilderwerken: uw schilder in Barendrecht

Stukadoor Barendrecht

Zoekt u een stukadoor in Barendrecht? Dan bent u bij Dooms Schilderwerken aan het juiste adres. Of u nu een nieuwbouw woning heeft waarvan de wanden nog gedaan moeten worden, de muren in een bestaande woning opnieuw gedaan moeten worden, u uw plafond graag strak wil hebben of een bedrijfspand netjes wilt hebben. Wij kunnen het allemaal voor u doen. Dooms Schilderwerken, schilder Barendrecht kan zelfs uw huidige stucwerk herstellen. Wij hebben ons gespecialiseerd in stucwerk omdat we merkten dat klanten het prettig vinden het stuc- en schilderwerk door één en hetzelfde bedrijf te laten doen. Zo kunt u voor alles op het gebied van wandafwerking bij ons terecht. Bel ons direct voor het maken van een afspraak op 0180 - 79 90 26. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwbouw stukadoor nodig?

Wordt uw nieuwe thuis gebouwd en heeft u straks een stukadoor in Barendrecht nodig voor nieuwbouw? Dan komen we graag bij u langs om u te helpen. Wij kunnen uw muren stuken voor een mooi glad resultaat. Indien gewenst schilderen wij de muren ook wanneer deze droog zijn.

Wij komen nog vaak de discussie tegen of u wel of niet moet stuken in een nieuwbouwwoning in verband met scheuren. Het is waar, stucwerk kan gaan scheuren onder bepaalde omstandigheden, maar dit hoeft lang niet altijd het geval te zijn. Scheuren in stucwerk in een nieuwbouwpand hoeven nauwelijks voor te komen.

Er zijn twee grote redenen waardoor er scheuren kunnen ontstaan, doordat de woning nog wat gaat verzakken omdat hij zijn fundering nog moet vinden en de andere reden is vocht. Tijdens het bouwen is het huis een groot deel van de tijd niet afgesloten waardoor vocht in de muren kan trekken. Op het moment dat u de sleutel krijgt is 80% van het vocht vaak nog aanwezig, wat u er niet in één dag uit krijgt. Nu kunt u denken maar dan zet ik de verwarming toch heel hoog, of ik plaats een stel bouwdrogers? Helaas werkt het niet zo, juist door een snelle droging zal er spanning op het beton komen te staan waardoor er scheuren kunnen ontstaan. U kunt het beste vanaf de temperatuur die de woning bij overdracht heeft de verwarming 1 graad per twee dagen hoger zetten. Zo voorkomt u krimpscheuren in het beton.

Doordat de technieken en het stuc zelf ook verbeterd zijn door de jaren heen komen scheuren ook veel minder voor. Zo is het stucwerk van nu veel flexibeler. U hoeft dus geen 5 tot 10 jaar te wachten voor u uw woning kunt laten stuken, maar u kunt ook gewoon uw nieuwe woning laten stuken door stukadoor Barendrecht. We kunnen het echter niet voor 100% uitsluiten. Wilt u hoe dan ook voorkomen dat er scheuren in het stucwerk ontstaan? Dan raden wij aan uw muren niet eerst te laten behandelen met stuc, maar ze te laten voorzien van renoband glasvliesbehang zonder structuur. Dit geeft hetzelfde effect als stucwerk, maar het is zo extreem stek dat het niet krimpt en niet kapot te krijgen is. U zult daardoor nooit een scheur in het stucwerk ontdekken. Na het aanbrengen van glasweefselbehang kunnen wij uw muren schilderen voor een prachtig egaal eindresultaat.

Stukadoor Barendrecht: muur uitvlakken

Ook in bestaande bouw kunnen wij uw muren stuken. Wanneer deze niet mooi meer zijn kan stukadoor Barendrecht de muur uitvlakken bijvoorbeeld. Zo kunt u weer van strakke wanden genieten. Natuurlijk kunt u kleine plekjes her en der zelf bijwerken, maar wanneer het stucwerk niet langer mooi meer is kunt u dit beter aan een professional uitbesteden. Een wand goed stuken vraagt namelijk om de juiste kennis, vaardigheden en materialen. Door Dooms Schilderwerken, stukadoor Barendrecht in te schakelen bent u hiervan verzekerd. Heeft u grote scheuren in de muren? Dan behandelen we deze eerst voor zodat ze niet opnieuw ontstaan, dit zou zonde zijn.

Plafond stuken

Naast de muren kan stukadoor Barendrecht ook uw plafond glad stuken. Wellicht heeft u nu een gespackt plafond maar houdt u hier niet (meer) van, of zit u de naden tussen de plafondplaten in uw nieuwbouw woning. In dat geval kunnen wij uw plafond glad stuken. Nadat wij uw plafond gestuukt hebben kunnen we deze wanneer hij droog is voor u schilderen. Zo kunnen wij het plafond witten, maar we kunnen deze ook in een andere neutrale of juist donkerdere kleur verven.

Stukadoor Barendrecht Dooms Schilderwerken

Wilt u ook uw muren of plafonds laten stuken? Schakel dan uw stukadoor Barendrecht, Dooms Schilderwerken in. Wij zorgen ervoor dat uw wanden mooi strak worden waar u jaren en jaren woonplezier van ervaart. Met onze jarenlange ervaring, kennis en gebruik van de beste materialen bent u verzekerd van goed werk. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 0180 - 79 90 26, wij kunnen u dan direct meer vertellen over de werkzaamheden, tarieven en onze planning. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom Dooms Schilderwerken?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0180 - 79 90 26.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging