0181 - 23 10 06

Uw schilder in Barendrecht

Stukadoor Barendrecht

Voor een stukadoor in Barendrecht ben je bij Dooms Schilderwerken aan het juiste adres. Of je nu een nieuwbouw woning hebt waarvan de wanden nog gedaan moeten worden, de muren in een bestaande woning opnieuw gedaan moeten worden, je het plafond graag strak wil hebben of een bedrijfspand netjes wilt hebben. Wij kunnen het allemaal voor je doen.

Dooms Schilderwerken, schilder Barendrecht kan zelfs je huidige stucwerk herstellen. Wij hebben ons mede gespecialiseerd in stucwerk omdat we merkten dat klanten het prettig vinden als het stuc- en schilderwerk door één en hetzelfde bedrijf gedaan kan worden. Daarom kun je voor alles op het gebied van wandafwerking bij ons terecht. Bel ons direct voor het maken van een afspraak op 0181 - 23 10 06 of neem contact op via het contactformulier. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwbouw stukadoor Barendrecht

Wordt je nieuwe thuis gebouwd en heb je straks een stukadoor nodig in Barendrecht voor de afwerking? Dan komen we graag langs om te helpen. Wij kunnen de muren stucen voor een mooi glad resultaat. Indien gewenst schilderen wij de muren ook wanneer deze droog zijn.

Wij komen nog vaak in discussies terecht of je nu wel of niet moet stucen in een nieuwbouwwoning vanwege het risico op scheuren. Het is waar, stucwerk kan gaan scheuren onder bepaalde omstandigheden, maar dit hoeft lang niet altijd het geval te zijn. Scheuren in stucwerk in een nieuwbouwpand hoeven nauwelijks voor te komen.

Mogelijke redenen scheuren stucwerk nieuwbouwwoning

Er zijn twee mogelijke redenen waardoor er scheuren kunnen ontstaan. Het kan dat de woning nog wat gaat zakken omdat hij zijn fundering nog moet vinden en het kan met vocht te maken hebben. Tijdens het bouwen is het huis een groot deel van de tijd niet afgesloten waardoor vocht in de muren kan trekken. Op het moment dat jij de sleutel krijgt is 80% van het vocht vaak nog aanwezig. En dat krijg je er niet in één dag uit.

Nu zou je kunnen denken,  maar dan zet ik de verwarming toch heel hoog? Of ik plaats een stel bouwdrogers? Helaas werkt het niet zo, juist door een snelle droging zal er spanning op het beton komen te staan, waardoor scheuren kunnen ontstaan. Je kunt het beste vanaf de overdracht de verwarming 1 graad per twee dagen hoger zetten. Zo voorkom je krimpscheuren in het beton.

Kans op scheuren stucwerk tegenwoordig kleiner

Doordat de technieken en het stuc zelf ook verbeterd zijn door de jaren komen scheuren veel minder voor. Zo is het stucwerk van nu veel flexibeler. Je hoeft dus geen 5 tot 10 jaar te wachten voor je een woning kunt laten stucen. Je kunt je nieuwe woning al vrij snel na oplevering laten stucen.

We kunnen scheuren echter nooit voor 100% uitsluiten. Wil je hoe dan ook voorkomen dat er scheuren in het stucwerk ontstaan? Dan raden wij aan de muren niet eerst te laten behandelen met stuc, maar ze te laten voorzien van renoband glasvliesbehang zonder structuur. Dit geeft vrijwel hetzelfde effect als stucwerk, maar het is zo extreem sterk dat het niet krimpt en niet kapot te krijgen is. Daardoor zul je nooit een scheur in het stucwerk ontdekken. Na het aanbrengen van glasweefselbehang kunnen wij de muren schilderen voor een prachtig egaal eindresultaat.

Stukadoor Barendrecht: muur uitvlakken

Ook in bestaande bouw kunnen wij de muren stucen. Wanneer deze niet mooi meer zijn kunnen we als stukadoor Barendrecht de muur uitvlakken. Zo kun je weer van strakke wanden genieten. Natuurlijk kun je kleine plekjes her en der zelf bijwerken, maar wanneer het stucwerk niet langer mooi meer is kun je dat het beste aan een professional uitbesteden.

Een wand goed stucen vraagt namelijk om de juiste kennis, vaardigheden en materialen. Door Dooms Schilderwerken in te schakelen ben je hiervan verzekerd. Zitten er grote scheuren in de muren? Dan behandelen we deze eerst voor zodat ze niet opnieuw ontstaan, dat zou zonde zijn.

Plafond stucen Barendrecht

Naast de muren kunnen we ook je plafond gladstucen. Wellicht heb je nu een gespackt plafond maar houd je hier niet (meer) van, of zit je met naden tussen de plafondplaten in een nieuwbouwwoning. In dat geval kunnen wij het plafond gladstucen. Nadat wij het plafond gestuct hebben kunnen we deze wanneer hij droog is vervolgens voor je schilderen. We kunnen het plafond witten, maar we kunnen deze ook in een andere neutrale of juist in een donkere kleur verven.

Stukadoor Barendrecht Dooms Schilderwerken

Wil jij ook je muren of plafonds laten stucen? Schakel dan in Barendrecht Dooms Schilderwerken in. Wij zorgen ervoor dat de wanden mooi strak worden gestuct zodat je er jaren en jaren woonplezier van hebt. Met onze jarenlange ervaring, kennis en het gebruik van de beste materialen bent je verzekerd van goed werk.

Bel direct voor het maken van een afspraak naar 0181 - 23 10 06. Dan kunnen we je direct meer vertellen over de werkzaamheden, tarieven en onze planning. Natuurlijk kun je ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 
 

Waarom Barendrecht Schilder?

  • Servicegericht met heldere communicatie
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
  • Kennis, kwaliteit en ervaring

Afspraak maken?

Wij zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0181 - 23 10 06.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Diensten

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Latex spuiten
• Onderhoudswerk
• Winterklussen

Werkgebied

Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging